ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΣΠΥΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ξυλουργικές Εργασίες Τρίκαλα - Κουζίνες - Ντουλάπες - Πόρτες - Κρεβατοκάμαρες - Ξυλοκατασκευές Τρίκαλα
 
Η επιχείρησή μας “ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται από το 1980 στις ξυλουργικές εργασίες, προσφέροντας έπιπλα και ξυλοκατασκευές υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει ξυλουργικές εργασίες και ξυλοκατασκευές που ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητά τους αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο.

Με αγάπη και πολύ φαντασία, δημιουργούμε κουζίνες, ντουλάπες, πόρτες, έπιπλα κρεβατοκάμαρας και παιδικού δωματίου καθώς και ξυλοκατασκευές υψηλής αισθητικής, σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.
 
 
 

ΣΥΝΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, η επιχείρησή μας, μπορεί να σας προτείνει σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις για όλες τις ξυλοκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Προτάσεις που στόχο έχουν να σας προσφέρουν μια πιο εύκολη καθημερινότητα ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουν έναν ευχάριστο και άνετο χώρο, όπως ακριβώς τον είχατε φανταστεί.

Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη επιλογή για ξυλουργικές εργασίας και έπιπλα στα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές.


 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία ή ξυλοκατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές.